Woonzorgcentrum

Bij het ouder worden neemt ook onze nood aan verzorging toe. Vroeg of laat is een gedeeltelijke of volledige ondersteuning onvermijdelijk. De volledige dienstverlening en zorg van Au Privilège is afgestemd op de verminderde autonomie en zelfredzaamheid van senioren.

Capaciteit

Au Privilège telt 70 eenpersoonskamers en 27 tweepersoonskamers voor permanent verblijf en 4 eenpersoonskamers voor kortverblijf. Deze ruime, lichte kamers mag u als bewoner met uw dierbaarste aandenkens aankleden.

Uitrusting

Alle kamers zijn uitgerust met de allernieuwste zorginfrastructuur, zoals een in de hoogte verstelbaar elektrisch bed, aangepast sanitair, een performant personenoproepsysteem enz. Ze zijn uiterst comfortabel en beschikken allen over een flatscreen-tv, een ingebouwde geruisloze koelkast, een kluis en een internet- en telefoonverbinding. Natuurlijk is het gebouw perfect rolstoeltoegankelijk. Elke ruimte is warm gedecoreerd en voorzien van mooi en functioneel meubilair. De vele lees- en zithoeken, de grote terrassen en de tuin dragen bij tot de unieke charme van het gebouw.

Medewerkers

Elke dag opnieuw staan meer dan 70 medewerkers paraat om het beste van zichzelf te geven om u een comfortabel verblijf met aangepaste zorgen te kunnen aanbieden. Ons zorgteam, bestaande uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, ergotherapeuten enz., beschikt over professionele hulpmiddelen en staat garant voor een kwaliteitsvolle verzorging.  Wij hechten erg veel belang aan de selectie, coaching en vorming van onze medewerkers.

Onze onthaalmedewerkers, de onderhoudsploeg, de keukenmedewerkers en het technische team staan in voor de hoteldiensten. Zij werken heel nauw samen met het zorgteam.

In Au Privilège werkt elke medewerker mee aan de versterking van de teamgeest.

Dementie

In Au Privilège zijn er twee gespecialiseerde leefgroepen voor bewoners met dementie. Onder de deskundige leiding van een hoofdverpleegkundige staat een gedreven en deskundig team klaar om hen te omringen met de nodige ondersteuning en verzorging.