Welkom

Welkom bij Au Privilège.

Woonzorgcentrum Au Privilège is mooi gelegen op de heuvels van Haut-Ittre en zeer gemakkelijk bereikbaar dankzij de verkeerswisselaar van Ittre. Zo liggen Halle, Nijvel en Waterloo op minder dan een kwartier verwijderd. Dankzij haar ligging vlak bij de taalgrens verwelkomt Au Privilège ook heel wat nederlandstaligen. De naam Au Privilège vertaalt perfect onze ambitie om elke bewoner als een uniek en bevoorrecht persoon te benaderen.

Ouder worden betekent stukje bij beetje meer nood hebben aan zorg. Natuurlijk wil iedereen liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven leven, en dit bij voorkeur in de eigen woning. Maar er komt een dag dat hulp méér dan wenselijk wordt. Dan kan Au Privilège uw nieuwe thuis worden, waar warmte, welzijn en goede zorgen uw leven kleur geven. Deze elementen zijn terug te vinden in ons logo. Het symboliseert een “veilige thuis”, waar u comfortabel en sereen van uw oude dag kunt genieten.

Au Privilège biedt u de keuze uit een gevarieerd scala aan woon-, zorg- en begeleidingsformules:

  • Onze serviceflats zijn allicht de beste optie indien u nog zelfstandig kunt leven, maar toch het comfort van permanente bereikbaarheid, een veilige woonomgeving en andere diensten op prijs stelt.
  • Ons woonzorgcentrum daarentegen is aangewezen wanneer meer zorg nodig is.
  • Voor een tijdelijk verblijf met professionele zorgomkadering is ons centrum voor kortverblijf dan weer de meest voor de hand liggende oplossing.

Residentie Au Privilège is een initiatief van de groep Anima Care.