Solliciteren

update: 28/11/2016

Profiel

Dagelijks spannen wij ons in om onze bewoners een leefomgeving, een dienstverlening en een verzorging van onberispelijke kwaliteit te geven. Dit streven naar excellentie is enkel mogelijk met een ploeg medewerkers die dezelfde teamspirit deelt. Onze mensen worden continu bijgeschoold. Zo krijgt iedereen de kans om nieuwe competenties aan te leren en naar hogere verantwoordelijkheden te groeien.

Wij hechten ook veel belang aan uw menselijke kwaliteiten. Talent en inzet alleen volstaan immers niet. U moet ook het hart op de juiste plaats hebben om in onze ploeg te passen.

Spontaan

Indien u zich in dit profiel herkent, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij ontvangen uw cv met uw motivatiebrief graag via e-mail op info@auprivilege.be.

Wij behandelen uw kandidatuur met de grootste discretie.

Openstaande vacatures 

Wij zijn ook geregeld op zoek naar mensen met een specifieke opleiding en/of ervaring. Wilt u meer weten over onderstaande functies, klik dan alvast op onderstaande links.

Postes vacants 

Nous sommes en permanence à la recherche de collaborateurs avec une formation et/ou une expérience spécifique.

Infirmier(s)

Nouvelle maison de repos et de soins et Résidence-Services cherche pour compléter son équipe de soins plusieurs infirmier(e)s  diplômé(e)s temps plein ou temps partiel, de jour ou de nuit (A convenir).

Cette personne devra être un(e) professionnel(le) compétent(e), manifestant une capacité d’accueil, capable de faire preuve de respect et d’écoute, possédant un sens du service développé.

Nous proposons un barème hospitalier, des conditions de travail dans un espace magnifique, neuf et  ergonomique,  au sein d’une équipe pluridisciplinaire encadrée.

Horaire variable, un WE de travail/mois.

Personne de contact :  HUBERT Stéphane,  Directeur.

Résidence Au Privilège, Chaussée de Nivelles, 3 à 1461 Haut-Ittre.

02/3672440

Et envoyez votre CV complet à :  Direction@auprivilege.be